Gladys
Kundvagnen

Landstingansluten

Hårersättning med rekvisition

Behöver du peruk av någon anledning, och vill ha något naturligt med många möjligheter?

Då ska du unna dig en peruk som är gjord av äkta hår! Att välja en peruk av äkta hår är ett betydligt bättre val än en syntetisk peruk eftersom den ger dig ett naturligt utseende och faller vackert precis som om det vore ditt eget hår.

Möjligheter är många med våra peruker av äkta hår:

* färga om den om du tröttnar på din hårfärg
* locka för att få till en snygg frisyr vid speciella tillfällen
* platta för att få bort självfall eller styla till en annan frisyr
* klippa om du skulle vilja byta frisyr

Eftersom vi är landstingsansluta och samarbetar med egna fabriker så kan du som kund till oss köpa en peruk av äkta hår med bara dina rekvisitions-pengar utan att behöva lägga till något själv, beroende på vilken modell eller hur långt hår du vill ha. Inklippning av vald peruk av äkta hår och styling ingår kostnadsfritt.

En peruk av äkta löshår går att forma och styla precis som vanligt hår, oftast består de till stor del av en lace eller mono del som innebär att den är handgjord knut för knut så ser det ut precis som att håret växer fram från din egen hårbotten.

Genom Landstingets omsorg har du rätt till 5000 kr för hårersättning och 1000 för lösfransar/bryn per år. Vi är godkända leverantörer av Landstinget, så du med rekvisition helt kostnadsfritt kan nyttja våra tjänster när det häller hårersättning, hårförlängning, tupé, lösfransar och ögonbryn.


Så här arbetar vi.

1. Det smidigaste är att du ringer 08-269903 och bokar in en kostnadsfri konsultation.

2. När du besöker oss första gången går vi igenom önskad perukvariant, hårfärg och stil på peruken/ perukerna. du kan köpa peruk på plats om något faller i smaken eller så skräddarsyr vi en, helt enligt dina önskemål.

3. Nästa gång du kommer får du prova peruken du valt, vi klipper till den och den stylas in.

Vi är anslutna till:
Stockholmsläns Landsting
Gävleborgs Läns Landsting

Tveka inte att kontakta oss, ingen fråga är en dum fråga. Boka tid nu för en privat och kostnadsfri konsultation så att vi tillsammans kan skräddarsy valet av perukmodell, frisyr, färg och längd för att passa just dig och dina önskemål!

Senaste nytt
Star är en kort och snygg peruk
Läs mer »
Europeiskt hår med Mono top och 100% handgjort bak
Läs mer »