Gladys
Kundvagnen

Villkor för erbjudande

 

1) Omsättning /återbesök gäller bara på hår som  sitter kvar på huvud är inte tovigt. Om så är fallet, red ut håret innan besöket på salongen.

2) Kunden ansvarar själv för hur hårförlängningen sköts och produkter man välja köpa ute som INTE anpassade till löshåret.

3) Alla eventuella fel ska rapporteras efter 1 vecka för kostnadsfri åtgärd.

4) Alla fel som kommer efter det är normalt slitage,och kostar att åtgärda 

5) Löshår tovar sig mer än det egna håret eftersom det sitter utanför hårbotten där näring finns. Rätt näring måste därför ges utifrån i form av mycket fukt och vårdande oljor som tränger in i hårstråna. På så sätt håller sig löshåret fint längre och du slipper köpa nytt löshår var tredje månad. Löshåret tova sig mer om ditt eget hår är slitet eftersom kluvna toppar gör att löshåret inte trivs...ju friskare ditt eget hår är desto bättre mår löshåret. Allt hänger ihop. ju slitet hår man hår desto lättare för löshåret att tovar ihop sig

6) Löshår borstas nerifrån och upp, börja därför med att reda ut topparna.

7) Fläta alltid innan läggdags 

8) Saltvattenoch klorvatten är inte att rekommendera om man inte är van vid hårförlängningar.

9) Om man blöter löshåret innan man borstat ut det noga kan hela löshåret tova ihop sig på samma sätt om man använder fel produkter som innehåller surfat och alcohol eller utsätter det för saltvatten eller klorvatten. 

10) Erbjudandet gäller endast nya kunder,men alla kunder är välkommen åter som ordinarie efter letsdeal.

11) Återbetalning av dealen efter 1:a besöket är ej möjligt

12)Avbokning/ombokning sker 24 timmer innan besöket!!!! varje bokade tid i salongen som inte avbokas i tid kostar oss 1500kr vilken vi måste debiterar kunden eftersom vi kan inte boka någon annan på så kort varsel.

13)Reklamation av löshår gäller samma regler som allt annat,missköt löshår reklameras ej

14)Omsättning kan användas för att fästa löshåret hårdare eller bortagning

15) Om dealen är köpt direkt i salongen gäller  precis samma villkor som på letsdeal hemsida "och om dealen är köpt samma pris"

 16)Löshåret och hårförlängningen är ditt eget ansvar,vi på Gladys ansvarar INTE på toviga hår eller trassel som osakas av fel produkter och slarv

 

 

Detta ingår i dealen

 

Konsultation

100%äkta remy hår upp till max "55"cm 

Vi gör weaving/flät metoden och sy in 3 rader rader (motsvarande 100 slingor) 100-130g per person

klippning

Styling

 

VIKTIGT!!! Reklamation av dealen görs direkt i salongen d.v.s att om du upptäcka fel och vill reklamera insättning eller löshåret MÅSTE du komma till salongen och visa upp det som inte känns OK (precis som när man reklamera annat), då får vi komma fram till vad vi ska göra när du är på plats. Det går INTE att reklamera via mail eller på telefon.

 

BORTTAGNING AV WEAVINGEN: Vi rekomenderar att man kommer tillbaka och tar bort sitt löshår för att garantera att löshåret tas bort på rätt sätt som INTE skada ditt eget hår. Det finns risk att egna håret blir klippt eller förstört om löshåret och flätorna tas bort på fel sätt eller med fel verktyg!

Vi ansvarar inte om ni väljer att själva eller någon annan tar bort weavingen.

 Läs mer om skötselråd.

Senaste nytt